932 041 041
Telèfon contacte: 932 041 041

ca

Reserves 

Grups, agències i escoles

 • Els dies laborables de tota la temporada a excepció dels mesos de juliol i agost tenim el tren a la disposició de grups i escoles que així ens ho sol·licitin.

   

  Agències i grups
  Disposem de tarifes amb descompte per als grups o al mateix temps dues modalitats de viatge: fent tot el recorregut del tren tant d'anada com de tornada o combinant el tren en un sol recorregut més l'autocar.

   

  Escoles
  El Tren de l’Ensenyament és una iniciativa dirigida als alumnes d’arreu de Catalunya. L’activitat consta de les següents visites

  La Pobla de Lillet: visita a l'antiga estació i a l'exposició "Ferrocarrils, secundaris, industrials i turístics a la vall del Llobregat".
  La Pobla Centre: visita el pont més antic que actualment travessa el riu Llobregat i el Casc Antic.
  Visita als Jardins de Ca l'Artigas, dissenyats a principis del segle XX per l'arquitecte Antoni Gaudí, formen un conjunt de gran valor arquitectònic immers en un espai natural de relleu agrest i salvatge.
  Visita al Museu del Ciment Asland. La fàbrica de ciment Asland, situada al paratge del Clot del Moro en el municipi de Castellar de n'Hug, es va tancar l'any 1975. Les restes avui encara visibles posen de manifest l'espectacularitat d'un dels conjunts fabrils més increïbles de la industrialització catalana.

   

  Per a més informació, truca al telèfon
  932 041 041
  o envia un correu electrònic a
 • Galeria d'imatges

 • Viatja amb el Tren del Ciment

Altres webs d'FGC
Reservar a Montserrat
Top
x
Les meves reserves
Introdueix el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.